Hüyük Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi

Vizyon: Saygılı ve tercih edilen, yeniliklere açık olan ve kendini geliştiren, rekabet gücü ve ekip ruhu ile çalışan, Atatürk ilke ve inkılâpları çerçevesinde gurur duyulan Anadolu lisesi adını geleceğe taşıyan öncü bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Milletimize karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, güler yüzlü, güvenilir, fedakâr ve hiç bir ayrım gözetmeksizin herkese eşit hizmet vererek Öğrencilerimizi bilgili yetiştirmektir.

Başarılar: .

Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://durmusakkusanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi, Hastane Cd. No 47 42690 Hüyük/KONYA

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Adres - Cumhuriyet Mahallesi, Hastane Cd. No 47 42690 Hüyük/KONYA

Ulaşım Konya merkezden İzmir, Antalya seferi yapan otobüs firmaları ilçe merkezine 9 km mesafeden geçer. İlçe merkezinden Konya´ya ulaşım; belediye ve şahıslara ait minibüslerle haftanın her günü sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçemiz Konya İl Merkezine 98 km uzaklıktadır. Beyşehir’e 35 km, Şarkikaraağaç’a(Isparta) 33 km, Doğanhisar’a 29 km. mesafededir.